If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:30 ----------
Не е важното от къде си тръгнал а къде отиваш,от трактор лесно се прави трактор,има едно понятие еволюция,понятие спряло за жалост за АР...........
Верно е,но тракторите им се купуват най вече щото са ламбо ,а с еволюцията от трактори през автомобили накрая ги купиха ВАГ групата,колкото и наистина страхотни автомобили да правеха. Като че ли напоследък се наблюдава една тенденция при марките че е по важно все още да съществуваш някак си на пазарите,пък дали си правил самолети,трактори или велосипеди в началото хич на никой не му дреме. А при АР еволюцията си я е имало винаги,дори и в момента да изглежда спряла към този момент.Нека бъдем оптимисти все пак
Екстра... Да направят още един "300 С" с италианска емблема, този път за разнообразие с изобразена змия...
По-добре изобщо да няма нови модели отколкото да има такива, си мисля аз...
Поне няма да е 1:1 както е при ланча а ще е модификация ,иначе да я бяха пуснали.
В интерес на истината колкото и да ги плюете към алфа винаги е имало по различно отношение от фиат.
Вижте 147 и 156 не ги пуснаха на дъртата типовска платформа а доста ги модифицираха , аз 159 семейство отново изцяло нова
Да не давам примери с известни немски светила....
От това което чета, Джулия ще е с абсолютно ново шаси, ще е широка кола (подобна на размери на Алфа 166), ще е със ЗАДНО, и със сигурност ще се предлага с ЕВРО 5 200+ коня двигатели. И съм сигурен, че ще и направят красив дизайн! При това ще се казва Алфа Ромео!
Какво от всичко това не ви харесва? Аз само едно ми се иска ... да се наемат и до края на 2014 да я видим вече на бял свят!
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp poweredby ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Уникална платформа е 159 - "орел вестра щар по щар турбо катерач"...
Това че GM са участвали в разработката не означава че са използвали платформата, реално няма друга кола освен семейство 159 върху нея (ГМ са планирали да сложат Концепт Инсигния на нея, но повече в Уикито )
Comment